Newstar

Newstar Monitorbeugels

NewStar is één van de grootste leveranciers van monitorbeugels in Europa. Het assortiment is zeer groot en wordt ook steeds aangepast aan de marktvraag. Bij Monitorbeugelexpert.nl hebben we alle monitorbeugels van NewStar in het assortiment. Ga voor een NewStar monitorbeugel voor 1 monitor, of kies voor een NewStar monitorbeugel voor meerdere schermen. Bekijk het ruime assortiment !

NewStar monitorbeugels

In het assortiment van NewStar vindt u veel verschillende soorten monitorbeugels. Zo vindt u in dit assortiment ook een aantal modellen met gasveer. Deze modellen blinken uit door een grote flexibiliteit met betrekking tot draaien en kantelen, zodat u altijd goed zicht op uw beeldscherm heeft. Ga bijvoorbeeld voor de NewStar FPMA-D960D monitorbeugel. Met deze NewStar monitorbeugel van hoge kwaliteit, bevestigt u gemakkelijk twee flatscreens aan het bureau via een bureauklem. Dit zorgt ervoor dat uw bureau niet beschadigt. 

Door gebruik te maken van een monitorbeugel van NewStar profiteert u van alle mogelijkheden van uw beeldscherm. De NewStar monitorbeugel is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen. Daarnaast kunt u het beeldscherm kantelen, roteren en zwenken. Dit zorgt ervoor dat u de ideale ergonomische werkhouding kunt creëren. 

NewStar monitorbeugels voor meerdere schermen

Bij Monitorbeugelexpert.nl vindt u veel verschillende monitor beugels voor meerdere schermen, zo ook die van NewStar. Bent u op zoek naar een monitorbeugel 2 schermen, monitorbeugel 3 schermen of monitorbeugel 4 schermen? Dan zit u bij het merk NewStar goed! Hier vindt u vele verschillende modellen voor monitorbeugels voor meerdere schermen. 

Ga bijvoorbeeld voor de NewStar FPMA-D700DD3 Black Triple Monitorbeugel. Deze monitor verhoger heeft één draaipunt en kan, zoals de naam al zegt, drie beeldschermen naast elkaar koppelen. Deze monitorbeugel van NewStar heeft een monitorarm met een draagvermogen van 8 kilo. Daarnaast is de beugel gemakkelijk in hoogte en diepte te verstellen. Doordat u de schermen geheel naar wens kunt draaien, creëert u de ideale ergonomische werkhouding en een gezonde werkplek. 

Projecten

U kunt bij ons terecht voor één NewStar monitorbeugel, maar ook voor grote projecten. Bij grotere aantallen maken wij natuurlijk een scherpe prijs voor u. U kunt telefonisch of per mail een offerte aanvragen en wij gaan direct voor u aan de slag. Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Ook dan staan we voor u klaar! 

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Als u op zoek bent naar een monitorbeugel van met merk NewStar, bent u bij ons aan het juiste adres. Monitorbeugelexpert.nl verkoopt al jaren met succes het merk NewStar. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat u kwaliteit in huis haalt. 

Bij Monitorbeugelexpert.nl koopt u NewStar monitorbeugels voor één of meerdere schermen met vele voordelen. Zo wordt uw nieuwe monitorbeugel, als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, morgen bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf €25,-. 


Wilt u een groot aantal NewStar monitorbeugels kopen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Ook wanneer u een groot aantal NewStar monitorbeugels wilt bestellen, is onze levering razendsnel. Mocht u de mogelijkheden willen bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen via  [email protected] (dezelfde dag nog een reactie) of 036-8487320.