Uw monitor aan de muur hangen ?

Met een monitor muurbeugel kunt u veel ruimte besparen. In tegenstelling tot een monitorarm welke aan het bureau geklemd wordt, houdt u uw hele bureau vrij voor andere zaken. Vooral de beugels met een een gasveer bieden veel mogelijkheden. De monitor kan naar links en rechts en van boven naar beneden bewogen worden. Optimale vrijheid dus.

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Wilt u een monitorbeugel voor 1 scherm kopen? Dan bent u bij Monitorbeugelexpert.nl aan het juist adres. Als u vragen heeft over onze monitorbeugels, andere producten of onze service, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing. U kunt bellen naar 036-848 73 20 of ons een mail sturen naar [email protected]. Ook via mail ontvangt u van ons dezelfde dag nog een reactie. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij Monitorbeugelexpert.nl koopt u een monitorbeugel voor aan de muur met vele voordelen. Zo wordt uw nieuwe monitor beugel, als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, meestal de volgende dag bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-.