Menu
EUR

Monitor beugels voor 1 scherm

Bereik de ideale werkpositie met een monitor beugel voor 1 scherm. Meer plezier in uw werk en minder nek of rug klachten

Monitor beugels voor 1 scherm

SPLIT

U kent dat wel, met de standaard voet van een monitor heeft u nooit de ideale werkpositie. Een uitkomst is dan een monitor beugel voor 1 scherm. U krijgt meer ruimte op uw bureau en u kunt langer doorwerken omdat u de monitor in de voor u ideale positie kunt plaatsen. Op den duur zullen rug en nek klachten verdwijnen. Wilt u meer schermen tot uw beschikking? Kijk dan hier.

Wat is een monitorbeugel voor 1 scherm?

Met een monitorbeugel voor 1 scherm, kunt u uw computerscherm op ideale hoogte hangen. Hierdoor creëert u meer ruimte op uw bureau, en zorgt u bovendien voor een ergonomische werkhouding. Zo voorkomt u nek- en rugklachten en kunt u efficiënter werken!

 

Waarom is een monitorbeugel voor 1 scherm handig? 

Doordat u met een monitorbeugel voor 1 scherm uw scherm hoger kunt hangen, zorgt dit voor een goede werkhouding. Hiermee verlicht u de belasting op uw rug en nek. Rug- en nekklachten zijn veel voorkomende klachten op de werkvloer. Met een monitorbeugel 1 scherm zorgt u ervoor dat uw scherm op de juiste hoogte hangt en creëert u een ergonomische werkplek. Een monitorbeugel 1 scherm zorgt er daarnaast voor dat u meer ruimte heeft op uw bureau. 

Heeft u meer ruimte nodig op uw scherm? Kies dan voor een monitorbeugel voor meerdere schermen. Hiermee kunt u 2 of meer schermen naast elkaar plaatsen, waardoor u meer werkruimte creëert. Wij adviseren u om een monitorbeugel te kiezen die de juiste capaciteit biedt, geschikt voor de locatie van uw werkplek is én de juiste maximale draagkracht heeft. 

 

Waarom werk je efficiënter met een monitorbeugel voor 1 scherm?

Of u nu kiest voor een monitorbeugel 1 scherm, monitor beugel voor 2 schermen, monitor beugel voor 3 schermen of monitor beugel voor 4 schermen; monitorbeugels zorgen ervoor dat u meer ruimte en rust op uw bureau heeft. 

Een monitorbeugel voor 1 scherm maakt plaats voor andere belangrijke dingen op uw bureau. Naast dat u natuurlijk uw toetsenbord en muis op uw bureau neerlegt, is er nog veel meer ruimte voor andere dingen. Denk hierbij aan dingen zoals uw koffiemok, telefoon, pennen en persoonlijke spulletjes. 

 

Hoe monteer ik een monitor beugel voor 1 scherm?

Monitorbeugelexpert.nl levert u een monitorbeugel voor 1 scherm uit voorraad. We hebben een uitgebreid assortiment monitor armen. De meeste monitor beugels worden geleverd inclusief bureauklem en bladdoorvoer. Dankzij de bureauklem en bladdoorvoer, zijn de monitorbeugels gemakkelijk zelf monteren. Daar heb je geen specialist voor nodig! 

 

Welke soorten monitor beugels zijn er?

Bij Monitorbeugelexpert vindt u niet enkel monitorbeugels voor 1 scherm. U kunt bij ons ook terecht voor monitorbeugels voor 2 schermen, 3 schermen, 4 schermen of 6 schermen. Wij verkopen monitorbeugels van verschillende merken, waaronder DQ, Neomounts, NewStar en Dataflex.

Naast monitorbeugels vindt u bij Monitorbeugelexpert.nl vele andere artikelen. Denk hierbij aan railsystemen voor optimale vrijheid en een opgeruimd bureau. Maar we bieden ook complete werkstations aan. Bekijk ons ruime aanbod! Door ons uitgebreide accessoire-aanbod kunt u ook diverse combinaties maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laptop met een monitor of een iPad met een monitor. 

 

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Wilt u een monitorbeugel voor 1 scherm kopen? Dan bent u bij Monitorbeugelexpert.nl aan het juist adres. Als u vragen heeft over onze monitorbeugels, andere producten of onze service, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing. U kunt bellen naar 036-848 73 20 of ons een mail sturen naar [email protected]. Ook via de mail ontvangt u van ons dezelfde dag nog een reactie. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Bij Monitorbeugelexpert.nl koopt u een monitorbeugel voor 1 scherm met vele voordelen. Zo wordt uw nieuwe monitor beugel, als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, meestal de volgende dag bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-. 

 

Merk
Geschikt voor
  • Bekijk meer
Hoeveel schermen ?
Gebruik Doel
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!