0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Privacy & veiligheid

Om je aankoop in onze webshop te verwerken en zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we gegevens van je nodig. We slaan je gegevens op in een beveiligde database en daar blijven ze ook. Je gegevens worden alleen aan derden beschikbaar gesteld als ze betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. We zullen nooit persoonlijk gegevens doorgeven aan derden voor commerciële doeleinden. Monitorbeugelexpert.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om de veiligheid van jouw online shopervaring te waarborgen. Hieronder kun je lezen waar we je gegevens voor gebruiken.

Je bestelling

Voor de verwerking van je bestelling, hebben we je persoonlijke gegevens nodig. Met deze gegevens kunnen we je bestelling verwerken en bezorgen. Tussentijds kunnen we je op de hoogte houden van de verwerking van je bestelling. Je gegevens worden doorgegeven aan de bezorgdienst(en), bv Post.nl, UPS, GLS. Uiteraard gaan deze net zo zorgvuldig om met je gegevens als wij dat doen.

Welke informatie gebruiken we voor je bestelling?

Je account

Als je ervoor kiest om een account aan te maken, slaan we daarin de volgende informatie op: naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mail, aflevergegevens en de gekozen betaalwijze. Dit kan handig zijn, zodat je deze gegevens bij een volgende bestelling niet opnieuw hoeft in te voeren. Ook bewaren we de gegevens van je eerdere bestelling(en) en retouraanvragen. Deze kun je dus eenvoudig in je account terug vinden.

Klantenservice

Je kunt contact met ons opnemen via e-mail, chat of telefonisch. Om je sneller te kunnen helpen, maken we gebruik van je gegevens. Als we het nodig vinden maken we notities die we bij je gegevens bewaren. Telefoongesprekken en chatgesprekken kunnen worden opgenomen en bewaard. Dit doen we om onze klantenservice te analyseren en te verbeteren.

Nieuwsbrieven

Tijdens het afrekenen of in je account kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van toekomstige aanbiedingen, acties en nieuwe producten, altijd leuk. Wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden via je account of neem contact op met onze klantenservice.

Reviews

Door een review over een product of onze dienstverlening te schrijven, kun je andere klanten helpen om een keuze te maken. Na je bestelling ontvang je van een onafhankelijke derde partij een uitnodiging per e-mail om een review te schrijven over de bestelde producten en over je ervaring in de webshop.

Fraudepreventies

Soms gebruiken we klantgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Ook kan het voorkomen dat we bij een verdachte situatie je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.

Achteraf betalen

Als je bij het afrekenen kiest voor achteraf betalen worden de persoonlijke gegevens die je hebt ingevoerd om je bestelling te plaatsen gebruikt om je kredietwaardigheid te toetsen. Onze betalingspartner ( Afterpay ) toetst deze kredietwaardigheid. Zij mogen deze gegevens alleen voor dat doel gebruiken.

Cookies

Om jou de beste online shopervaring te geven in onze webshops, plaatsen we zogeheten cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die we plaatsen voor je computer of laptop. Met cookies kunnen we voornamelijk de ene gebruiker van de andere onderscheiden. Verder zorgen de cookies dat we de gebruiksvriendelijkheid van de webshop kunnen blijven verbeteren en hebben we meer inzicht in wat jij gebruikt in onze webshops. Waar je vastloopt, maar ook zien we wat voor jou goed werkt in onze webshops (makkelijk doorklikken, filtergebruik, gebruik van de zoekfunctie etc.). Zo kunnen we de webshops constant verbeteren. Meer informatie over de cookies die wij exact gebruiken vind je op de cookie-pagina

Delen van persoonsgegevens aan derden

Monitorbeugelexpert.nl verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met de partners die jouw gegevens verwerken in onze opdracht zoals betaal- en bezorgdiensten (verwerkers), sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen dat zij dezelfde beveiliging en vertrouwelijkheid waarborgen van jouw gegevens.

Bijzondere persoonsgegevens

Monitorbeugelexpert.nl heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen van bezoekers onder de 16 jaar. Tenzij er toestemming is van een ouder of voogd. Wij kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar en raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteit van hun kinderen. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld van een minderjarige (jonger dan 16), neem dan even contact met ons op via onze klantenservice.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Monitorbeugelexpert.nl heeft de wettelijke verplichting m.b.t. de belastingwetgeving om de persoonsgegevens die we gebruiken voor je bestelling te bewaren voor de duur van 7 jaar. Daarna zorgen we ervoor dat deze gegevens verwijderd worden, mits je ervoor hebt gekozen om je eigen account aan te maken bij Monitorbeugelexpert.nl.

Wil je je persoonsgegevens inzien, wijzigen of verwijderen uit ons systeem? Je hebt altijd het recht om je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Je kunt wijzigingen zelf doen in je account of je kunt voor verwijdering contact opnemen met onze klantenservice.

Klachten

Monitorbeugelexpert.nl neemt de bescherming van je gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. Indien jij het idee hebt dat jouw gegevens toch misbruikt worden, neem dan contact op met onze klantenservice. Indien dit niet leidt tot een oplossing, kan je natuurlijk altijd gebruik maken van je recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen privacy beleid

We behouden ons het recht om dit privacy beleid van tijd tot tijd te wijzigen en zullen gewijzigde versies van dit privacy beleid op deze pagina plaatsen. Onderaan het document vind je de laatste wijzigingsdatum.

Laatste wijziging op 17-05-2018

Aydo Webhops scores a 9.2/10 out of 5227 reviews at The Feedbackcompany