Menu
EUR

FAQ

Find your answer quickly and easily on our customer service page.
+31 (0)36 8487320
Ma / Vrij 11:00 - 17:00

Neem contact op

Contactgegevens

036-8487320
KVK nummer: 85971995
btw-nummer: NL863811802B01
Monitorbeugelexpert.nl Pauwlaan 7
1343 CA Almere
Nederland

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen FAQ
Wat zijn de verzendkosten ?
Boven een aankoop bedrag van € 25 is verzenden gratis, daaronder € 2,95
Hoe krijg op de snelste manier informatie over producten en/of leveringen
De eenvoudigste en snelste manier is via email. U kunt daarvoor het formulier aan de rechter zijde van uw scherm gebruiken
Hoe maak ik een account aan ?
Bij het plaatsen van uw eerste bestelling krijgt u van ons automatisch de gegevens van uw nieuwe account toegezonden. In deze e-mail staan uw klantnummer en wachtwoord om in te loggen op onze website. U hoeft zich niet vooraf te registreren op onze website om een bestelling te plaatsen.Het is niet verplicht u te registreren. U kunt ook als gast bestellen.
Mijn Track and Trace code werkt niet.
Het kan een werkdag duren voordat de eerste status via het nummer opvraagbaar is. In het weekend wordt de status van track & trace niet aangepast. Is uw pakket dus vrijdag na 17.00 uur verzonden, dan kan het zijn dat u pas maandag in het loop van de middag uw status kunt opvragen.
Wat te doen bij ruilen of retour ?

Retour procedure

Een product retourneren is, onder de daarvoor geldende voorwaarden, altijd mogelijk binnen 14 dagen na aankoop. Meld je retour aan via onze klantenservice, [email protected] o.v.v. het bestelnummer en eventuele reden van retour. Hierna wordt een retour etiket voor je gecreëerd en toegezonden (de directe kosten voor het retour etiketbedragen € 6,95 en worden bij terugbetaling verrekend).

Zorg ervoor dat het product zorgvuldig is ingepakt, zodat de kans op transportschade minimaal is. Lever je pakket in bij het dichts bijzijnde PostNL verzendpunt (zie www.postnl.nl/locatiewijzer). 

Kosten retourzending

De directe kosten voor het retour etiket bedragen € 6,95. Deze kosten zijn voor je eigen rekening. Dit bedrag hoef je niet te betalen aan PostNL. Wij regelen het met PostNL en houden de kosten in van het bedrag dat wij aan je terugbetalen.

Voorwaarden

We kunnen alleen retourzendingen in behandeling nemen die voldoen aan de volgende voorwaarden.

  • Het product moet na de bedenktermijn van 14 dagen na ontvangst, binnen 14 dagen retour gestuurd worden.
  • De retourzending moet, indien mogelijk, aangemeld zijn via de bovenstaande retour procedure of het mailen van het Herroepingsformulier
  • Het product dient, indien mogelijk, ongemonteerd en onbeschadigd te zijn. Het product mag uiteraard uit de verpakking worden gehaald om het te bekijken, maar het mag niet gebruikt worden. Bijvoorbeeld, een monitor beugel mag uit de doos worden gehaald, maar niet worden bevestigd aan het bureau of aan de monitor.
  • De zakjes met schroeven moeten, indien mogelijk, dicht gemaakt zijn wanneer deze geopend zijn geweest, zwervende schroefjes zorgen nl voor beschadigingen aan de beugel
  • Het product moet, indien mogelijk, compleet met meegeleverde toebehoren weer in de originele verpakking worden verpakt.
  • U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Download hier het Herroepingsformulier

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!