Menu
EUR

Monitor beugels voor meerdere schermen

Toon:
Toon 1 - 16 van 77
Monitor beugels voor meerdere schermen

SPLIT

Heeft u aan één scherm niet genoeg? Bij Monitorbeugelexpert.nl vindt u uitgebreide mogelijkheden voor de toepassing van meerdere schermen. Dit kan niet alleen met een monitor beugel voor meerdere schermen, ook wel bureausteun genoemd, maar ook met een railsysteem. Wij hebben altijd de beste oplossingen voor een efficiënte werkplekinrichting! Bekijk ons ruime assortiment monitor beugels!

Wat is een monitor beugel voor meerdere schermen?

Aan een monitorbeugel voor meerdere schermen kunt u meer dan één computerscherm monteren. Door gebruik te maken van een monitorbeugel voor meerdere schermen, kunt u uw computerschermen op een voor u perfecte hoogte hangen. U kunt de schermen zowel onder als naast elkaar ophangen. Met een monitor beugel voor meerdere schermen creëert u meer ruimte op uw bureau en werkt u bovendien altijd in een ergonomische houding. Zo voorkomt u dus nek- en rugklachten.

 

Waarom werkt u efficiënter met een monitorbeugel voor meerdere schermen?

Of u nu met twee of zelfs meer schermen werkt; overzicht is heel belangrijk. En dat overzicht is moeilijk te bewaren als meerdere schermen niet op de goede hoogte en dicht bij elkaar hangen. Monitorbeugels voor meerdere schermen zorgen er daarom voor dat u efficiënter werkt. Doordat u met een monitor beugel op meerdere schermen tegelijkertijd kunt werken, kunt u uw werk goed verdelen en heeft u meer overzicht. 

Wat zijn de voordelen van werken met meerdere beeldschermen?

Het werken met meerdere monitoren wordt door veel mensen als comfortabeler en efficiënter ervaren. Het werken op twee of meerdere schermen, die worden vastgehouden door een monitor beugel, is makkelijk te leren en zorgt ervoor dat fouten veel sneller en makkelijker kunnen worden hersteld. Dit zorgt voor een hogere productiviteit en geeft uw werkprestatie een boost. 

Door te werken op twee of meerdere beeldschermen, hoeft u minder informatie te onthouden. Door te werken met een monitor beugel voor meerdere schermen, wordt u minder snel moe, maakt u minder fouten en krijgt u meer gedaan. Een win-win situatie dus! 

Een interessant weetje is dat er een relatie is tussen de grootte van uw beeldscherm en de mate van tijdwinst. Als u gaat voor een monitor beugel voor 2 schermen of meer schermen zorgt u dus voor een hogere productiviteit. 


Welke soorten monitor beugels voor meerdere schermen zijn er?

Er zijn allerlei monitor beugels voor meerdere schermen, zoals een monitor beugel voor 2 schermen, monitor beugel voor 3 schermen of monitor beugel voor 4 schermen. De monitor beugels zijn ook verkrijgbaar van verschillende merken en in verschillende vormen en kleuren. Waar u ook voor kiest, een monitor verhoger zorgt ervoor dat u efficiënter werkt. Bij Monitorbeugelexpert.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten monitor beugels. Ga bijvoorbeeld voor een monitor beugel voor meerdere schermen waarbij uw schermen naast elkaar komen te staan of kies voor een monitor beugel voor meerdere schermen schermen waarbij uw schermen boven elkaar staan. 

Naast dat u bij ons monitorbeugels kunt kopen voor een verschillend aantal schermen, kunt u ook nog kiezen uit in hoogte verstelbare monitor beugels, monitor beugels met beweegbare armen en een monitor bureausteun met monitor armen die los van elkaar bewegen. 


Service van Monitorbeugelexpert.nl

Bent u op zoek naar een monitor beugel voor meerdere schermen? Dan zit u goed bij Monitorbeugelexpert.nl. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van ophangsystemen voor monitoren in kantoor omgevingen. Naast een monitor beugel voor meerdere schermen, kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor een monitor beugel voor 1 scherm

Bij Monitorbeugelexpert.nl koopt u monitor beugels voor meerdere schermen met vele voordelen. Zo wordt uw nieuwe monitor beugel, als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, meestal de volgende dag bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf €25,-. Ook wanneer u een groot aantal monitorbeugels wilt bestellen, is onze levering razendsnel. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via [email protected] (dezelfde dag nog een reactie) of 036-8487320.

 

Merk
Geschikt voor
  • Bekijk meer
Hoeveel schermen ?
Gebruik Doel
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!