Menu
EUR

Monitor beugels voor 2 schermen

Monitor beugels voor 2 schermen

Naast dat u bij Monitorbeugelexpert.nl monitorbeugels voor één scherm kunt vinden, bent u hier ook aan het juiste adres als u op zoek bent naar monitorbeugels voor 2 schermen. Met een monitor beugel voor 2 schermen kunt u op twee schermen tegelijk werken. Dit zorgt voor meer overzicht en een efficiënte werkplek. Bekijk onze monitor beugels voor 2 schermen en kies een monitor beugel voor 2 schermen die u helpt effectiever te werken. 

Wat is een monitorbeugel voor 2 schermen?

Een monitorbeugel voor 2 schermen is een systeem waar u uw computerschermen aan kunt ophangen. Met een monitorbeugel voor 2 schermen scherm, kunt u uw computerschermen op ideale hoogte hangen, zowel onder als naast elkaar. Dankzij dit handige systeem creëert u meer ruimte op uw bureau, en werkt u altijd in een ergonomische houding. Met een monitorbeugel 2 schermen voorkomt u dus nek- en rugklachten.

Waarom is een monitor beugel voor 2 schermen handig?

Een monitor beugel voor 2 schermen zorgt ervoor dat u een goede werkhouding heeft en daarmee de belasting op uw rug en nek verlicht. Rug- en nekklachten zijn namelijk veel voorkomende klachten op de werkvloer. Doordat u de monitor beugel 2 schermen flexibel kunt bevestigen, creëert u een ergonomische werkplek. Daarnaast zorgen monitorbeugels voor meer ruimte op uw bureau. 

Maar een monitor beugel voor 2 schermen heeft nog meer voordelen. Zo kunt u door een monitor beugel voor 2 schermen te gebruiken op meer computerscherm tegelijk werken. Hierdoor kunt u uw werk goed verdelen en heeft u meer overzicht. Dit kan heel handig zijn als u meerdere bestanden tegelijk moet openen of als u veel ruimte nodig heeft om overzicht te creëren. 

Wij adviseren u om een monitorbeugel te kiezen die de juiste capaciteit biedt, geschikt is voor de locatie van uw werkplek én de juiste maximale draagkracht heeft. Heeft u meer ruimte nodig? Kies dan voor een monitor beugel voor meerdere schermen

 

Waarom werk je efficiënter met een monitorbeugel voor 2 schermen?

Of u nu kiest voor een monitor beugel voor 2 schermen, monitor beugel 3 schermen of monitor beugel 4 schermen; monitorsteunen zorgen ervoor dat u efficiënter werkt. Doordat u met een monitor beugel 2 schermen kunt werken op 2 verschillende schermen, kunt u uw werk goed verdelen en heeft u meer overzicht. 

 

Waarom kiezen voor een monitor beugel voor 2 schermen boven elkaar?

Soms is het fijn om een lang scherm te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan als u iets moet designen wat een langwerpige vorm heeft. Het is dan fijn als u 2 schermen boven elkaar kunt plaatsen. Bent u op zoek naar een monitor beugel 2 schermen boven elkaar? Dan bent u aan het juiste adres bij Monitorbeugelexpert.nl. Hier vindt u namelijk monitor beugels waarmee u 2 schermen boven elkaar kunt plaatsen. Super handig! 

 

Waarom kiezen voor een monitor beugel voor 2 schermen naast elkaar?

Een monitor beugel voor 2 schermen naast elkaar zorgt voor een goede houding van de werknemers en daarnaast voor een opgeruimd bureau. Ook kunt u met een monitor beugel voor 2 schermen naast elkaar gestructureerder werken. Door 2 beeldschermen naast elkaar te plaatsen, creëert u meer werkruimte. Voor monitor beugels waarbij u 2 schermen naast elkaar kunt plaatsen, kunt u bij ons terecht. De monitor beugel 2 schermen naast elkaar van monitorbeugelexpert.nl is erg populair en wordt op vele kantoren gebruikt.

 

Hoe monteer ik een monitor beugel voor 2 schermen?

Vrijwel alle monitor beugels worden geleverd inclusief bureauklem en bladdoorvoer. Hierdoor zijn de monitor beugels gemakkelijk zelf monteren. Met een paar schroefjes bent u kaar; daar heeft u geen hulp bij nodig! Zo installeert u de monitor beugel voor 2 schermen gemakkelijk zelf!

 

Welke soorten monitor beugels zijn er?

Er bestaan niet alleen monitor beugels voor 2 schermen, maar ook monitorbeugels voor 1 scherm, 3 schermen, 4 schermen of 6 schermen. Bij Monitorbeugelexpert kunt u terecht voor monitorbeugels van verschillende merken, waaronder DQ, Neomounts, NewStar en Dataflex.

Naast dat u bij ons monitor beugels 2 schermen kunt bestellen, vindt u in onze webshop ook railsystemen voor optimale vrijheid en een opgeruimd bureau. Maar we bieden ook complete werkstations aan. Door ons uitgebreide accessoire-aanbod kunt u ook diverse combinaties maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een iPad met een monitor of een laptop met een monitor. 

 

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Heeft u vragen over een monitor beugel voor 2 schermen, een van onze andere producten of onze service? Neem dan contact op, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van de juiste oplossing. U kunt ons een mail sturen naar [email protected] of bellen naar 036-848 73 20. Ook via de mail ontvangt u van ons dezelfde dag nog een reactie. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. 

Bij Monitorbeugelexpert.nl koopt u monitor beugels voor 2 schermen met vele voordelen. Zo wordt uw nieuwe monitor beugel, als het product bij ons op voorraad is en u bestelt op een werkdag voor 23.00 uur, meestal de volgende dag bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-. 

Merk
Geschikt voor
  • Bekijk meer
Hoeveel schermen ?
Gebruik Doel
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!