Zit-sta werkplek

Als u een kantoorbaan heeft, werkt u vaak langdurig in dezelfde houding. Dit levert met regelmaat gezondheidsklachten op, zoals rug- en nekpijn. Om uw houding ieder moment aan te kunnen passen, is een zit-sta werkplek ideaal. En het goede nieuws is dat u geen duur zit-sta bureau hoeft te kopen om een zit-sta werkplek te creëren. Bekijk snel ons assortiment zit-sta werkplekken en laat u inspireren!

Wat is een zit-sta werkplek?

Met een zit-sta werkplek zorgt u gemakkelijk voor een ergonomische werkhouding. Het is een systeem waarmee u staand en zittend werken gedurende de dag kunt afwisselen. U transformeert een standaard bureau met een zit-sta werkplek in no time in een gezonde werkplek.


Waarom is ergonomisch werken met een zit-sta werkplek belangrijk?

Steeds meer mensen ervaren gezondheidsproblemen omdat ze dagenlang in dezelfde houding achter hun bureau zitten. Deze zogenaamde kantoorklachten kunnen bestaan uit RSI klachten zoals nek- of rugpijn, maar ook uit gezondheidsproblemen als slijmbeursontstekingen. Bovendien zorgt een statische werkhouding vaak voor concentratieverlies. Om dit soort gezondheidsproblemen te voorkomen, is het een goed idee om een zit-sta werkplek te gebruiken. Zo kunt u afwisseling aanbrengen in uw werkhouding. 

Vind u ergonomisch werken belangrijk en wilt u gezondheidsklachten voorkomen? Dan is een zit-sta werkplek wat voor u! Bij Monitorbeugelexpert verkopen we verschillende zit-sta werkplekken van merken als NewStar en VisionMounts


Is dit een betaalbaar alternatief voor een zit-sta bureau?

Dat afwisseling in uw werkhouding gezond is, en af en toe staan tijdens het werken noodzakelijk is om gezondheidsklachten te voorkomen, is inmiddels aangetoond. Maar een ergonomische werkplek creëren kan behoorlijk prijzig lijken. Voor een zit-sta bureau betaalt u al snel een behoorlijk geldbedrag. Dat is vervelend, helemaal als uw huidige bureau verder nog in goede staat is. Bij Monitorbeugelexpert laten we zien dat u geen verstelbaar bureau nodig heeft om een zit-sta werkplek te creëren. Onze modellen transformeren een standaard bureau namelijk in een zit-sta werkplek! 


Ons assortiment zit-sta werkplekken

U kunt bij ons verschillende modellen voor zit-sta werkplekken kopen. We hebben zit-sta werkplekken van verschillende merken, in diverse modellen en meerdere kleuren. Kies bijvoorbeeld voor de NewStar NS-WS300BLACK. Dit model heeft een ruim werkblad (95 x 40 cm) en een lager gelegen toetsenbord- en muishouder (95 x 30 cm). Deze NewStar zit-sta werkplek beschikt over een geveerd liftmechanisme, zodat u eenvoudig en snel kunt wisselen tussen zitten en staan.

Ook voor een zit-sta werkplek van het merk VisionMounts bent u bij Monitorbeugelexpert aan het juiste adres. De Newstar NS WS 100 kunt u op 8 verschillende niveaus instellen, zodat u altijd ergonomisch kunt werken. Dit model is eenvoudig en soepel in hoogte verstelbaar van 16,5 tot 41,5 cm. Het zorgt voor een stabiele werkplek en biedt plaats aan apparatuur tot maximaal 15 kilo. U verandert uw standaard bureau in no time in een ergonomisch verantwoorde zit-sta werkplek!


Service van Monitorbeugelexpert.nl

Bent u op zoek naar een zit-sta werkplek? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist in de verkoop van zit-sta werkplekken, waarmee u uw standaard bureau omtovert in een ergonomische werkplek. Als u een van onze modellen voor een zit-sta werkplek bestelt, profiteert u van verschillende voordelen. Zo wordt jouw product - als het bij ons op voorraad is en u op een werkdag voor 23.00 uur bestelt - vaak de volgende dag al bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast profiteert u bij Monitorbeugelexpert altijd van gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 25,-. 

Wilt u een groot aantal producten bestellen? Dat is geen enkel probleem! U kunt bij ons altijd terecht voor grote bestellingen. Ook als u in korte tijd een groot aantal zit-sta werkplekken wilt creëren, kunt u op ons rekenen op een snelle levering.

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]. U krijgt dan dezelfde dag nog een reactie. Ook kunt u altijd bellen naar 036 - 848 73 20.

Bent u op zoek naar een ander product? Ook voor onder andere monitorbeugels, CPU-houders, workstations kunt u bij ons terecht.