Kabelmanagement

Vindt u het ook zo vervelend als u overal kabels ziet op uw bureau? Dan heeft u de juiste pagina gevonden! Bij Monitorbeugelexpert vindt u een scala aan producten om kabels te geleiden en netjes weg te werken. Kiest u voor een kabelsok, een kabelbrug of een kabelworm? Snoeren wegwerken was nog nooit zo makkelijk!

Wat is kabelmanagement?

De kans is groot dat u veel kabels en adapters op uw bureau heeft. Van displayport kabels, DVI kabels tot oplaadkabels … Met kabelmanagement werkt u al deze kabels netjes weg. Uw bureau ziet er ineens stukken beter uit als alle kabels netjes weggewerkt zijn! Kabelmanagement zorgt er dus voor dat uw bureau een betere look heeft, maar het is ook goed voor uw kabels.


Wat zijn de voordelen van kabelmanagement?

Naast dat kabelmanagement voor een opgeruimd bureau zorgt, beschermt kabelmanagement uw kabels. Mocht u kabels vaak wegduwen, dan kunnen deze misschien een rare plooi krijgen, wat voor kabelbreuk kan zorgen. Ook als u wel eens iets zou drinken op uw bureau, kan het veiliger zijn voor uw kabels als deze bijvoorbeeld verstopt zijn in een kabelbrug. Gelukkig kunt u uw kabels netjes wegwerken met de producten van Monitorbeugelexpert.nl!


Welke vormen van kabelmanagement zijn er?

De drie bekendste vormen van kabelmanagement zijn kabelbruggen, kabelwormen en kabelsokken. Met alle vormen van kabelmanagement zorgt u voor een opgeruimde werkplek en bescherming van de kabels. Een kabelbrug is echter bedoeld voor op de grond, terwijl een kabelsok of kabelworm de kabels rondom of op uw bureau beschermt.

Op onze pagina vindt u verschillende oplossingen, zodat u handig aan kabelmanagement kunt doen. Kabels wegwerken is een makkie met onze producten! Wilt u producten voor kabelmanagement kopen? Eén adres: Monitorbeugelexpert.nl! 

Zo kunt u kiezen voor een kabelbrug. Wij verkopen kabelbruggen in het zwart en in het lichtgrijs. U kunt ook kiezen tussen een kabelbrug van 1.5 meter en een kabelbrug van 3 meter. De kabelbruggen die we aanbieden, zijn van het merk Dataflex, en zijn ideaal voor kabels die over de vloer lopen. Zo blijft u niet steeds haperen! De kabelbrug heeft drie verschillende kamers om kabels in te verbergen én randen met antislip. 

U kunt ook voor de NS-CS200WHITE kabelsok van NewStar kiezen. Deze sok is ideaal voor kabelmanagement, want de sok is flexibel in gebruik. De kabelsok wordt geopend en gesloten met klittenband, dus u kunt snel kabels toevoegen of uit de sok halen. De kabelsok zorgt ervoor dat u altijd een opgeruimde werkplek heeft en bundelt en beschermt uw kabels! 

Nog een manier om aan kabelmanagement te doen, is door gebruik te maken van een kabelworm. De kabelwormen van Dataflex zijn een aantrekkelijke oplossing om kabels te bundelen. Bovendien heeft de kabelworm een verzwaarde voet, wat ten eerste stabiliteit garandeert, maar er ook voor zorgt dat de kabels altijd recht naar beneden hangen. Snoeren wegwerken was nog nooit zo makkelijk met deze kabelmanagement producten! Wilt u meer informatie over onze kabelmanagement producten? Dan kunt u alle informatie over het product bekijken op onze productpagina. 

 

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Als u op zoek bent naar de handigste kabelmanagement producten, dan zit u goed bij Monitorbeugelexpert.nl. Wij zijn immers dé specialist om uw werkplek handiger te maken! Daarom verkopen wij ook monitorbeugels, CPU-houders, zit-sta werkplekken en meer. 

Als u bij ons een product of meerdere producten voor kabelmanagement koopt, dan profiteert u van enkele voordelen. Zo krijgt u onze kabelmanagement producten vaak morgen al in huis als u op een werkdag voor 23.00 uur bestelt. Deze snelle levering is enkel het geval als het product bij ons op voorraad is én als het niet anders werd vermeld bij het artikel. Bij een bestelling van meer dan € 25,-, profiteert u ook van gratis verzending. Wilt u graag een grotere bestelling doen met veel kabelmanagement producten? Geen probleem, ook dit kunnen wij snel leveren!


Heeft u nog vragen over de producten in ons kabelmanagement assortiment? Dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. U krijgt nog dezelfde dag een reactie van ons. Belt u liever? Dan kunt u ons bereiken op 036 - 848 73 20. U kunt ook altijd onze veelgestelde vragen-pagina bekijken.