Menu
EUR

R-GO

Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0
R-GO

Maak impact met onze lage CO2 footprint monitorarmen

Wist je dat de wereldwijde top 5 van warmste jaren volledig bestaat uit de laatste 5 jaar? De belangrijkste veroorzaker van deze klimaatverandering is het broeikasgas CO2. In het terugdringen van de CO2- uitstoot spelen circulaire oplossingen een rol. Maar wat is “circulair”? Circulariteit gaat uit van een wereld zonder afval. Het circulaire model gaat er vanuit dat producten van nu de grondstoffen zijn voor later. Dit resulteert in minder gebruik van grondstoffen, minder productie van materialen en eindproducten, hergebruik en recycling. Circulaire oplossingen zorgen voor zowel minder afval als minder uitstoot van schadelijke stoffen in bodem, lucht en water.

SPLIT

R-Go Circulaire Monitorbeugels

R-GO heeft hun Zepher en Caparo monitorarmen ontworpen volgens de principes van circulariteit. Zo kunnen de monitorarmen gemakkelijk worden gerepareerd, hergebruikt en gerecycled. Ontworpen om lang mee te gaan!

Hoe Circulair zijn deze monitorbeugels ?

De R-Go Zepher en Caparo monitorarmen zijn zo ontworpen dat:

  1. -De modules eenvoudig vervangen, gerepareerd of ge-upgrade kunnen worden
  2. -Er sprake is van minimaal gewicht en hoeveelheid materialen
  3. -Premium materialen met hoge kwaliteit worden gebruikt voor een lange levensduur. We geven daarom 5 jaar garantie
  4. -Aluminium wordt gebruikt: wist je dat 75% van alle aluminium is gerecycled en bij gebruik van gerecycled aluminium maar 5% van de energie nodig is om dit te bewerken?
  5. -De materialen eenvoudig te scheiden zijn aan het eind van de levenscyclus: zo kun je de monitorarm eenvoudig recyclen, omdat de grondstoffen 100% gescheiden worden
  6. -Het verpakkingsmateriaal van 100% karton is dat eenvoudig dichtklapt kan worden, zodat afval minimale ruimte inneemt

 

Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!