iPad houders

Een iPad is erg handig en wordt steeds vaker ingezet als device in de zakelijke markt. Een iPad is makkelijk in gebruik en niet zo groot. U kunt hem makkelijk optillen, omdat hij niet veel weegt. Toch kan het soms handig zijn als u uw tablet neer kunt zetten, zodat u twee handen vrij heeft om te werken en u uw scherm goed kunt zien. In deze gevallen is een iPad houder ideaal. Bij ons vindt u tablet standaarden voor de iPad en tablets van andere merken.

Geen producten gevonden...

Wat is een iPad houder?

Een iPad beugel zorgt ervoor dat u een productpresentatie kunt geven in een winkel, maar kan ook handig gebruikt worden op uw eigen bureau. Daarnaast worden deze houders worden gebruikt als bezoekersregistratie of tablethouder van kassasystemen. Waar u de iPad houder ook voor gaat gebruiken, een iPad houder maakt uw dagelijkse werkzaamheden een stuk makkelijker. 

Wat is een iPad vloerstandaard?

Met een iPad vloerstandaard kunt u een optimale productpresentatie op een beursstand, in een winkel of museum creëren. Een iPad houder is dan ook uitermate geschikt om bezoekers of gasten te informeren bij producten. Maar ook in een hotel of andere publieke ruimte zorgt een iPad houder voor een informatievoorzieningspunt. 

Kies bijvoorbeeld voor de NewStar TABLET-S200SILVER anti-diefstal tablet vloersteun met slot. Deze iPad houder is ontworpen om uw tablet op veilige wijze te tonen in openbare ruimtes. Deze in hoogte verstelbare tablet standaard is ook in breedte verstelbaar, wat er voor zorgt dat hij geschikt is voor vele soorten tablets. Zoals de Apple ipad en verschillende Galaxy modellen, als de Galaxy s6. Kabelmanagement door de buis verbergt de snoeren en zorgt voor een nette en georganiseerde uitstraling. 

 

Wat zijn iPad tafel standaarden?

Met een iPad tafel standaard bevestigt u uw iPad gemakkelijk op uw bureau. Handig, als u veel met de iPad werkt! Bent u op zoek naar een iPad tafel standaard? Ook dan bent u bij Monitorbeugelexpert aan het juiste adres. Bij ons vindt u verschillende iPad houders voor op uw bureau. Daarnaast vindt u ook een iPad beugel die u aan uw muur kunt bevestigen. Zo brengt u hem gemakkelijk op ooghoogte, wat ervoor zorgt dat u hem kunt uitlijnen met uw beeldscherm. Dit zorgt voor een efficiënte manier van werken. 

 

Service van Monitorbeugelexpert

Wilt u een iPad houder kopen? Dan bent u bij Monitorbeugelexpert aan het juist adres. Bij ons kunt u terecht als u op zoek bent naar een iPad houder, monitor beugel, toolbar of ander handige ophangsystemen. Als u vragen heeft over onze iPad houders, andere producten of onze service, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing. U kunt bellen naar 036-848 73 20 of ons een mail sturen naar [email protected]. Ook via de mail ontvangt u van ons dezelfde dag nog een reactie. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen en helpen u graag met persoonlijk advies.

Bij Monitorbeugelexpert koopt u een iPad beugel met vele voordelen. Heeft u uw iPad standaard vandaag voor 23.00 uur besteld? Dan ontvangt u de houder iPad, zolang op voorraad, vaak morgen al in huis! Daarnaast profiteert u van gratis verzending van bestellingen vanaf € 25,-.