Monitorarmen: meer werkruimte en een betere houding

Bent u op zoek naar monitorarmen waaraan u uw scherm kunt monteren? Dan zit u bij goed bij Monitorbeugelexpert.nl. Met onze monitorarmen creëert u meer ruimte op uw bureau en voorkomt u rug- en nekklachten omdat uw werkhouding ergonomisch verbeterd wordt. Monitorarmen zijn namelijk in te stellen op de voor uw ideale positie. Bent u benieuwd welke monitorarm bij uw werkplek past? Bekijk ons assortiment dan en maak een keuze.

Wat zijn monitorarmen?

Een monitorarm is een systeem waaraan u uw computerscherm(en) kunt monteren. Zo creëert u een ergonomische werkplek en ontstaat er bovendien meer ruimte op uw bureau!

 

Waarom werk je efficiënter met een monitorarm?

Een monitorarm verbetert uw ergonomische houding, waardoor u geen rug- en nekklachten meer ervaart tijdens of na het werken. Hierdoor kunt u een stuk prettiger werken. Bovendien kunt u met een monitorarm een stuk efficiënter werken. We verkopen bij Monitorbeugelexpert.nl namelijk veel monitorarmen met toepassingen voor meerdere schermen. Zo kunt u kiezen voor monitorarmen voor twee schermen, maar ook voor monitorarmen voor drie, vier of zelfs zes schermen. Dankzij deze monitorarmen kunt u werken op verschillende schermen, uw werk goed verdelen en meer overzicht behouden. 

 

Welke soorten monitorarmen zijn er?

Bij Monitorbeugelexpert.nl vindt u een groot assortiment aan monitorarmen voor meerdere schermen. Bent u op zoek naar een monitorarm voor 2 schermen of zoekt u een monitorarm voor maar liefst 6 schermen? Het is bij Monitorbeugelexpert.nl allemaal geen enkel probleem. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten monitorarmen. Kies bijvoorbeeld voor een monitorarm voor 3 schermen waarbij de schermen naast elkaar komen te staan of voor een monitor beugel voor 4 schermen waarmee een vierkant wordt gevormd.  

Naast dat wij monitorarmen hebben voor meerdere schermen, kunt u bij ons ook kiezen uit in hoogte verstelbare monitorarmen, monitorarmen met beweegbare armen en monitorarmen die los van elkaar bewegen. 

 

Ons assortiment monitorarmen

Wij hebben verschillende monitorarmen in ons assortiment. U kunt kiezen uit verschillende types, verschillende kleuren en verschillende merken. Bent u op zoek naar een monitorarm voor 2 beeldschermen? Dan kunt u bijvoorbeeld gaan voor de Dataflex Viewgo Dubbele Monitorarm Zwart. Deze monitorarm heeft een speels design, gecombineerd met een stevige stalen constructie. De monitorarm heeft een statische hoogteverstelling van 210 mm, een draagvermogen van max. 4 kg en is geschikt voor bureaubladen met een dikte van 5 tot 40 mm (klem) of 60 mm (doorvoer)

Als u op zoek bent naar een monitorarm voor 3 schermen, dan kunt u kiezen voor de NewStar FPMA-D960D3. Aan deze monitorarm kunt u 3 flat screens t/m 21" (53 cm) monteren. De monitorbeugel is eenvoudig in hoogte en diepte te verstellen en u kunt de schermen gemakkelijk kantelen, zwenken en roteren. Het draagvermogen van deze monitorarm is 6 kg per scherm. 

Ook voor meer dan 3 schermen hebben wij monitorarmen in ons assortiment. Zo kunt u kiezen voor de NeoMounts NM-D335D4 BLACK voor 4 schermen of voor de NewStar FPMA-D700D6 voor 6 schermen. 

 

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Als u op zoek bent naar een monitorarm, zit u goed bij Monitorbeugelexpert.nl. Wij zijn specialist in de verkoop van ophangsystemen voor monitoren voor iedere werkplek. Bovendien profiteert u van allerlei voordelen als u bij ons een monitorarm bestelt. Zo wordt de monitorarm, als het product bij ons op voorraad is en u op een werkdag voor 23.00 uur bestelt, de volgende dag al bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Ook profiteert u bij ons altijd van gratis verzending bij bestellingen van meer dan €25,-. 

Heeft u vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected]lexpert.nl. U krijgt dan dezelfde dag nog een reactie. U kunt ook altijd even bellen naar 036 - 848 73 20.

Bent u niet op zoek naar een monitorarm maar naar een ander systeem voor uw werkplek? Dat is geen enkel probleem. U kunt bij ons ook terecht voor CPU-houders, workstations en zit-sta werkplekken