4 dingen waarop je moet letten wanneer je een monitorbeugel wilt kopen

  • Geplaatst op
  • Door joyce
4 dingen waarop je moet letten wanneer je een monitorbeugel wilt kopen

Ben jij van plan om een monitorbeugel te kopen bij Monitorbeugelexpert.nl? Wij kunnen ons voorstellen dat het niet al te makkelijk is om een keuze te maken. Heb je geen idee welk merk, welke afmetingen of wat voor monitorbeugel je wilt bestellen? Dan helpen wij je graag een handje! Hieronder lees je 4 verschillende stappen die je moet doorlopen voordat je een monitorbeugel kiest.

  • De afmetingen

Voordat je een monitorbeugel aanschaft, is het handig om eerst te bepalen waar deze komt. Een monitorbeugel kan je bevestigen aan je bureau of aan de muur. Houd hierbij rekening met de afmetingen. Wil je een monitor beugel waar 3 schermen aan kunnen? Dan moet je zeker rekening houden met 100x100 mm VESA. Ook moeten de monitorbeugels ruimte hebben om te kunnen kantelen. Meten is weten! Dus dat is stap 1. 

 

  • De keuze uit merken

Bij monitorbeugelexpert.nl heb je keuze uit diverse merken: Dataflex, DQ Wall-Support, NeoMounts beugels, Newstar en Vision Mounts. Nu snappen wij dat je niet meteen het verschil weet tussen de merken. Elk merk heeft zijn eigen kwaliteiten en prijzen. Het ligt er echt aan naar wat je op zoek bent. Niet alle merken hebben bijvoorbeeld monitoren voor 3 schermen. Je kunt gemakkelijk je voorkeuren invoeren bij de filters. Op die manier helpt ons systeem je om de perfecte monitorbeugel te vinden.

 

  • Bevestigingssysteem

Je kan bij Monitorbeugelexpert.nl kiezen uit diverse bevestigingssystemen. Zo zijn er wel 5 verschillende manieren hoe je een monitorbeugel kan bevestigen! Zo hebben we beugels die je aan de muur kunt bevestigen, aan het plafond of aan het bureau. Ook kan je voor een bureaustandaard kiezen of een vloerstandaard. 

 

Wil je liever geen gaten in de muur of het plafond maken? Kies dan voor een vloerstandaard, bureau-bevestiging of een bureaustandaard. Bij de filters kan je je voorkeuren aangeven.

 

  • Aantal monitoren

Heb je 1, 2, 3, 4 of wel 6 motoren staan die je allemaal aan een monitorbeugel wilt bevestigen? Dan hebben wij goed nieuws: bij ons ben je zeker aan het juiste adres. In ons assortiment hebben we beugels voor 1 tot en met 6 (geen 5) schermen. Daarnaast verkopen wij ook beugels voor 1 monitor + 1 laptop of 1 monitor + 1 toetsenbord. 

 

Een beugelsteun voor 6 monitoren vind je van het merk Newstar: Newstar FPMA-D700DD6 Monitorbeugel en de Newstar FPMA-D700D6 MonitorbeugelHopelijk vind je, door het volgen van deze 4 stappen, snel de ideale monitorbeugel voor bij jou thuis of op kantoor. Dankzij een monitorbeugel heb je nooit meer last van je rug of nek en kan je veel efficiënter te werk gaan! Heb je vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met de klantenservice.