Menu
EUR
Veilig werken met een Protectiescherm van Newstar

Veilig werken met een Protectiescherm van Newstar

Door: tess Reacties: 0

Protectieschermen: veilig werken in de anderhalvemetersamenleving

Iedereen moet op een andere manier werken tijdens de coronacrisis. We moeten ons allemaal aanpassen en tegelijkertijd maatregelen nemen die passen bij de zogenaamde ‘anderhalvemetersamenleving’.Ook op kantoren willen mensen weer veilig aan de slag kunnen, maar hoe doet u dat?  NewStar biedt de oplossing voor een beschermde werkplek!

 

Veilig werken

Sinds de opkomst van het coronavirus, zijn er allerlei nieuwe maatregelen in acht genomen. Zo is het belangrijk dat we op een andere manier gaan werken en afstand houden, in ieder geval tijdelijk ook van onze collega’s. Op dit moment werken we massaal thuis (indien mogelijk), maar hoe gaat dat er in de toekomst uitzien? NewStar dacht vooruit en ging aan de slag met de creatie van een beschermde werkplek. De uitkomst waren de NewStar NS-PLXPROTECT veiligheidsschermen. Deze nieuwe protectieschermen van NewStar zijn een ideale oplossing voor de anderhalvemetermaatschappij!

 

Het veiligheidsscherm van NewStar

Met de NS-PLXPROTECT producten heeft u de mogelijkheid om uw werkplek af te bakenen. Zo creëert u een extra zekerheid en zorgt u voor meer afstand tot anderen. De veiligheidsschermen zijn te koop als Newstar NS-PLXPROTECT2 Protectiescherm (voor twee monitoren) en als Newstar NS-PLX PROTECT 2 Protectiescherm (voor een enkele monitor). Het prettige aan deze veiligheidsschermen is dat u ze niet aan het bureau of plafond hoeft te bevestigen, maar dat ze aan een monitorarm kunnen worden geplaatst. Zo neemt het scherm geen extra ruimte in beslag en draait het gemakkelijk mee met uw scherm.

 

De kenmerken van de NS-PLXPROTECT producten

De NS-PLXRPROTECT producten van NewStar zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit; de schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat en hebben afgeronde hoeken. Dankzij het transparante materiaal, geven de veiligheidsschermen een ruimtelijk gevoel. De protectischermen hebben twee bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn ten opzichte van de monitor(s). De schermen kunnen gemakkelijk worden gemonteerd aan de monitorbeugels of een crossbar. Ook leuk: de schermen kunnen worden gebruikt als memobord. U kunt met een whiteboard marker op de schermen schrijven en dit gemakkelijk weer weghalen. Handig voor to-dolijstjes of reminders!

 

De kenmerken van de NS-PLXRPROTECT producten zijn als volgt samen te vatten:

  • Extra bescherming voor uzelf en anderen
  • Eenvoudig schoon te maken 
  • Beweegt mee met de monitor/ zit-sta werkplek 
  • Twee bevestigingspunten (hoogteverstelling)
  • Kabelmanagement

 

De NS-PLXRPROTECT producten bestellen

Wilt u zich voorbereiden op de nieuwe manier van werken en uzelf en uw collega’s beschermen? Dan bieden de NS_PLXRPROTECT producten van NewStar een goede oplossing. U kunt de veiligheidsschermen voordelig aanschaffen in onze webshop. Bij Monitorbeugelexpert.nl kunt u altijd rekenen op snelle levering en gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 25,-. 


Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via [email protected]. U krijgt dezelfde dag nog een reactie. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan gerust naar 036 - 848 73 20.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!