Menu
EUR
De voordelen van een monitorbeugel, lees het hier

De voordelen van een monitorbeugel, lees het hier

Door: tess Reacties: 0

De voordelen van een monitorbeugel

Steeds meer mensen maken er op kantoor of thuis gebruik van: een monitorbeugel. Dat is ook niet zo gek want monitorbeugels brengen verschillende voordelen met zich. Deze voordelen worden al snel onmisbaar wanneer je veel gebruikmaakt van je computer. Wil jij weten waarom er ook bij jou op kantoor of in huis een monitorbeugel aanwezig moet zijn? Lees dan snel verder. Hieronder vind je de 3 belangrijkste redenen.

 

Reden 1: efficiënter werken

Stel dat je je collega naast je iets wilt laten zien op je scherm. Dankzij de monitorbeugels kan je je scherm gemakkelijk richting je collega draaien. Heb je last van de middagzon die door het raam heen schijnt? Dan is kom het draaien van je scherm helemaal van pas! Ook tijdens een presentatie in een werkbespreking maakt de monitorbeugel je werk een stuk flexibeler en efficiënter. 

 

Bij monitorbeugelexpert.nl vind je diverse monitorbeugels in het assoriment. Zo kan je kiezen voor een monitorbeugel waar wel 1, 2,3,4 of 6 schermen aan bevestigd kunnen worden. Wanneer je gebruikmaakt van meerdere schermen, is het mogelijk om efficiënter te werk te gaan. Zo hoef je bijvoorbeeld niet telkens te switchen van tabbladen, maar kunnen deze gewoon zichtbaar zijn om je andere scherm! Zo wordt bijvoorbeeld het schrijven van teksten aan de hand van informatie van een website een stuk makkelijker! 

 

Reden 2: een ergonomische zithouding

Het is natuurlijk erg vervelend als je nek- en rugklachten krijgt door de zithouding die je aanneemt tijdens je werk. Je rug- en nekklachten zijn te voorkomen door je scherm net iets onder ooghoogte op te hangen. Wanneer je dit niet doet, krijg je al snel de neiging om naar voren te gaan hangen, teveel naar beneden te kijken en een gekrompen houding aan te nemen. Met bijvoorbeeld een de DQ Wall-Support monitorbeugel kun je de optimale positie van je monitor zelf instellen. Zo kan je de relevante positie van je toetsenbord en ooghoogte bepalen waardoor je al snel een ergonomische zithouding aanneemt. 

 

Dankzij de monitorbeugel, kun je regelmatig de positie van je monitorarm aanpassen. Hierdoor kan je steeds een andere houding aannemen met je armen, rug, benen etc. Onderzoekers beweren steeds vaker dat wanneer je te lang in dezelfde houding zit, je lichaam vanzelf uitschakelt. Om ervoor te zorgen dat jij optimaal je werkdag doorkomt, biedt de monitorbeugel jou de kans dit te voorkomen. 

 

Reden 3: een opgeruimde werkplek

Naast dat je een veel betere zithouding aanneemt en efficiënter te werk kan gaan, zorgt de monitorbeugel er ook voor dat je werkplek een stuk ruimer en opgeruimd is. Door de monitorbeugel hangt je monitor boven je bureau. Hierdoor creëer je meer ruimte op je bureaublad; je werkplek wordt een stuk efficiënter ingericht. Daarnaast is een opgeruimde werkplek ook zeer goed voor je concentratievermogen. Er is minder afleiding en dat zorgt ervoor dat je sneller ter werk kan gaan. Houd je werkplek dus altijd opgeruimd! Je hebt zojuist de 3 belangrijkste redenen gelezen waarom jij een monitorbeugel moet aanschaffen voor in huis of op kantoor. Hopelijk hebben we je kunnen overtuigen. Bekijk in de webshop de beste monitorbeugels van monitorbeugelexpert.nl!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!