Monitorsteunen voor 1 of meerdere monitoren

Zoekt u een monitorsteun om uw ergonomische werkhouding te verbeteren? Een monitorsteun die meer mogelijkheden biedt dan de monitorsteun die bij uw scherm is geleverd? Dan bent u bij Monitorbeugelexpert.nl aan het juiste adres! Bekijk ons assortiment monitorsteunen en kijk welke steun aan uw wensen voldoet.

Monitorsteunen voor een ergonomische houding

Het is natuurlijk heel belangrijk dat u een gezonde werkhouding heeft. Helemaal als u een kantoorbaan heeft, is het van belang dat u een ‘goede’ houding aanneemt. Natuurlijk begrijpen wij dat dit lastig kan zijn en u al snel vergeet op uw houding te letten als u aan het werk bent. Gelukkig kunnen wij u helpen bij het aannemen van een een gezonde werkhouding. Voor een ergonomische houding is het namelijk van belang dat uw computerscherm op de juiste hoogte hangt. 

Er is een grote kans dat uw computerscherm een basic monitorsteun heeft, die niet genoeg mogelijkheden biedt om een gezonde werkhouding aan te nemen. Dit vergroot de kans op rug- en nekklachten en heeft geen goede invloed op uw gezondheid. De monitorsteunen van Monitorbeugelexpert.nl brengen hier verandering in. Wij hebben een ruim assortiment aan monitorsteunen waarmee u uw ergonomische werkhouding gemakkelijk kunt verbeteren. Zo kunt u gezond en prettig werken!

Verschillende soorten monitorsteunen

Wij hebben een ruim assortiment aan monitorsteunen. Zo hebben wij monitorsteunen voor enkele schermen, maar ook monitorsteunen voor meerdere schermen. U kunt bij ons terecht voor monitorsteunen voor 1 scherm, monitorsteunen voor 2 schermen, monitorsteunen voor 3 schermen, monitorsteunen voor 4 schermen en we hebben zelfs monitorsteunen voor 6 schermen! 

Naast dat we monitorsteunen hebben voor een divers aantal schermen, kunt u ook keuzes maken in het merk, het ontwerp en de functies die u wenst van de monitorsteun. Wij hebben onder andere monitorsteunen van Dataflex en NewStar.

 

Ons assortiment monitorsteunen

Omdat wij een ruim assortiment hebben aan monitorsteunen, is er altijd wel een monitorsteun te vinden die voldoet aan uw wensen. Als u er niet uitkomt, adviseren wij u uiteraard graag, zodat u zeker de juiste keuze maakt. 

Wilt u bijvoorbeeld een monitorsteun voor een enkel scherm dat u aan de muur kunt monteren? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de Dataflex Viewlite monitorarm Zilver/Wit - wand 202 aanraden. Met deze monitorsteun houdt u extra bureauruimte over. U kunt uw scherm gemakkelijk roteren met deze monitorsteun, maar rotatiebegrenzing is tevens mogelijk. Zoekt u een monitorsteun voor meer schermen, bijvoorbeeld voor vier schermen? En wilt u deze monitorsteun gewoon op uw bureau kunnen plaatsen? Dan is de Neomounts NM-D335D4BLACK voor 4 Monitoren zeker een aanrader. Deze monitorsteun wordt geleverd met voet, klem en bureaudoorvoer, zodat u deze op verschillende manieren kunt monteren. De monitorsteun heeft één draaipunt en u kunt de schermen gemakkelijk roteren en kantelen. Wel zo fijn!

Service van Monitorbeugelexpert.nl

Zoekt u een monitorsteun, zodat u efficiënt en in een gezonde, ergonomische werkhouding aan de slag kunt? Dan zit u goed bij Monitorbeugelexpert.nl. Wij zijn dé specialist wanneer het op monitorsteunen aankomt en adviseren u graag. Bovendien profiteert u van diverse voordelen als u bij ons een monitorsteun bestelt. Zo wordt de monitorsteun - als het product bij ons op voorraad is en u op een werkdag voor 23.00 uur bestelt - de volgende dag al bezorgd (tenzij anders vermeld bij het artikel). Daarnaast kunt u altijd rekenen op gratis verzending bij bestellingen van meer dan € 25,-.

Wilt u een grote bestelling plaatsen? Bijvoorbeeld omdat u voor op de werkvloer veel monitorsteunen nodig heeft? Dat is geen enkel probleem bij ons; ook grote aantallen monitorstandaarden kunnen wij snel leveren!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op via [email protected]. U krijgt dezelfde dag nog een reactie. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar 036 - 848 73 20.