Menu
EUR
Thuiswerken

Thuiswerken

Door: Tess Reacties: 0

Zo creëer je een goede werkplek in huis

Momenteel zijn er veel kantoren gesloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om alles toch op gang te houden, werken miljoenen mensen vanaf huis. Voor sommige mensen is het thuiswerken nieuw. Iedereen moet hier zijn draai in vinden. Heb jij ook moeite met het creëren van een goede werkplek bij jou in huis? Om je op weg te helpen, heeft Monitorbeugelexpert.nl een aantal goede tips op een rij gezet. Lees snel verder en zorg ervoor dat ook jij rustig kan blijven werken tijdens deze chaotische weken!

 

Tip 1: Kies een basisplek

Net zoals op kantoor, heb je een basisplek nodig. Ben je 5 of 4 dagen per week aan het werk? Probeer dan een plek te kiezen die je voor de rest niet nodig hebt buiten je werkuren om, zoals een leeg bureau. Op die manier kun je je laptop, computer, schermen etc. laten staan. Daarnaast is het ook makkelijker om te beginnen met werken als alles al klaar staat ‘s ochtends! 

 

Tip 2: Werk met meer schermen

Het werken met meer schermen is enorm efficiënt. Meerdere schermen zorgen ervoor dat je overzicht hebt over je tabbladen, bestanden, programma's etc. Het overzetten, schrijven en ordenen van je werk wordt een stuk makkelijker. Bij Monitorbeugelexpert.nl is het mogelijk om monitorbeugels te kopen waar je meerdere schermen aan kunt bevestigen. In het assortiment vind je bijvoorbeeld een monitor beugel voor 3 schermen, 4 schermen en voor 2 schermen. Dankzij de monitorbeugels is het mogelijk om gemakkelijk met meerdere schermen tegelijk te werken en behoud je het overzicht over je werk. Ideaal!

 

Tip 3: Zorg voor een goede houding

Op kantoor heb je er vast al een; een monitorbeugel. Een monitorbeugel zorgt er onder andere voor dat je een goede houding aanneemt tijdens het werken achter een computer. Wanneer je uren in een verkeerde houding achter je computer zit, heb je kans om vervelende rug- en nekklachten op te lopen. Dankzij de monitorarmen van Monitorbeugelexpert.nl hangen je schermen op de juiste hoogte: net iets onder ooghoogte en het beeldscherm op minimaal één armlengte afstand. Wanneer je met een monitorbeugel werkt, ben je minder snel geneigd om een verkeerde houding aan te nemen tijdens het werken. Je creëert dankzij een monitorbeugel gemakkelijk een ergonomische werkhouding. Bekijk het ruime assortiment monitorbeugels op Monitorbeugelexpert.nl en bestel een monitorbeugel voor thuis! 

 

Tip 4: Een schone werkomgeving

Natuurlijk ben je de hele dag bezig met je werk, toch moet je werkomgeving schoon blijven. In dit geval is dat je eigen huis. Vooral op je bureau moet niet teveel troep liggen. Ruim je borden, lege glazen, koffiekopjes etc. daarom op. Wanneer je in een chaotische plek aan het werk ben, word je veel sneller afgeleid. Zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle losse papieren en kladblaadjes in een map terecht komen. Daarnaast wordt je werkruimte ook een stuk groter door een monitorbeugel te gebruiken. Je schermen staat niet meer op je bureau waardoor je meer ruimte krijgt. De kabels van je schermen, muis en toetsenbord kun je wegwerken in de onderzijde van de horizontale arm. Je zult al snel zien dat dit veel positiefs doet voor je werkruimte. 

 

Bij Monitorbeugelexpert.nl vind je niet alleen efficiënte monitorbeugels, maar ook zit-sta werkplekken, workstations, tablet standaards, CPU-houders en toolbars. Alles om jouw ideale werkplek te kunnen realiseren!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!